Välkomna till ett nytt år med nya möjligheter tillsammans med oss på Teamhub!

2016 var ett fantastiskt år för oss på Teamhub! Samarbeten med Hogia, Byggmax och Bygma m.fl. gjorde att vi under 2016 fick mer än 600 företag som nu använder våra tjänster. Det är ni som använder systemet som har gjort detta möjligt!

Ni fortsätter att bidra med input och toppenidéer, och mycket av den feedback vi får bygger vi in i verktyget. Vi får rapporter om att Teamhub ger 50% mindre administrativt arbete och upp till 30% ökad lönsamhet, vilket glädjer oss enormt.

Teamhub <3 Hogia = Sant
Teamhub har i samarbete med Hogia tagit fram en helt unik koppling till Hogias mycket populära byggsystem. Teamhub kan som ensam leverantör automatiskt skicka kompletta underlag för både Fakturering och Lön. Använder ni Hogia redan idag, eller är ni intresserade av denna koppling? Hör av er till oss. Läs mer här.

Fler nya funktioner på Teamhub
I takt med att våra kunder ökar i antal och storlek ökar också kraven på systemet. För att kunna utveckla systemet i takt med det växande kundantalet har vi tagit hjälp av er kunskap. Här är några av de saker som ni numera kan hitta i ert Teamhubkonto:

Roller och Timpengshantering
En av systemets största förändringar är att ni numera kopplar ihop era kunders timpris  med vilken roll er teammedlem har. Roller kan ni lägga till under “Inställningar/Avancerat”.
Läs mer här.

Attesteringsflöden
Är ni ett lite större företag vet vi att kravet kring uppföljning och attestering av bland annat timmar, utlägg och körda kilometer ökar. Hör av er om ni vill veta mer om hur Teamhubs attesteringsflöden fungerar. Läs mer här.

Administratörsnivåer
Ni kan nu enkelt ställa in vem som ska ha tillgång till vad i systemet. Arbetsledare ser till exempel endast “sina” projekt, medan en administratör kan se och hantera allt. Läs mer här.

Skräddarsydda tidstyper vid rapportering
För att med större noggrannhet få in projekt- och lönetid och för att bättre passa ditt externa ekonomiprogram har vi nu även lagt till möjligheten för er att lägga till de tidstyper som era anställda ska kunna logga tid på, till exempel Arbetad tid, Övertid och Komp. Läs mer här.

Knyt utlägg och körda kilometer till Projekt eller Arbetsorder
Möjligheten att lägga in utlägg och körda kilometer har visat sig vara väldigt populär, och efter önskemål kan man nu även knyta dessa funktioner till ett projekt eller en arbetsorder i den mobila appen och i administratörspanelen. Läs mer här.

Webbtidsrapport
Batterier kan laddas ur och telefoner kan tappas bort, men det ska inte behöva stoppa tidrapporterna från att komma in. Nu kan era anställda även registrera sin tid på vår hemsida via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Läs mer här.

Tidbevakning
Nu kan ni, om ni vill, lägga till en bevakning på de teammedlemmar som ni väljer. Systemet ser då om användaren har nått upp till sina förväntade åtta timmar om dagen. Om kvoten ej uppnåtts skickar systemet automatiskt ut en påminnelse till er anställda om att komplettera sin tidrapport. Läs mer här.

Specialerbjudande!
För er som har skapat ett konto men ännu inte helt har hunnit komma igång med er tidrapportering eller med personalliggaren har vi nu ett extra bra erbjudande. Vi bjuder på en timmes onlineintroduktion, helt gratis! Inga dolda kostnader, inga förbindelser. Kontakta oss nu och boka in en demo.

Vi ser fram emot ett 2017 som blir lika fantastiskt som 2016 var, och vi glädjer oss åt att få dela det året med både befintliga och nytillkomna kunder!

Med vänlig hälsning

Kristoffer & Teamet bakom Teamhub

Har du frågor, funderingar eller synpunkter? Ring oss på 08-777 77 00 eller maila på info@goteamhub.com

Dela detta: