Tidrapportering – Hur och varför?

En av de saker vi snabbt kom fram till under våra undersökningar var att det hos fältarbetare fanns en stress i att pussla ihop sina tidrapporter i slutet av veckan och i vissa jobbiga fall, i slutet av en hel  månad. Vi har jobbat hårt för att hitta ett sätt att få systemet att ta bort den stressen. 

I Teamhub kan du som administratör knyta alla anställda till ett Schema, på så vis kan systemet själv känna av vad som förväntas rapporteras av respektive individ och automatiskt skicka ut påminnelser till appen.

Vi har sett att detta leder till att i takt med att individen blir varm i kläderna med appen så börjar tidrapporterna komma in i samband med att arbetsmomentet slutförts. Detta betyder att när fredagen kommer är tidrapporten redan färdig.

Arbetsledaren i respektive projekt får därmed in sin projektrapportering mycket snabbare och kan göra projekt avstämningar och fakturering betydligt snabbare än tidigare.

Vill du få en demo över hur detta skulle kunna fungera hos er? Tveka inte på att höra av er på 08-777 77 00 eller info@goteamhub.com

Dela detta: