220.000 projekt i Teamhub

Vi är otroligt stolta över förtroendet som ni kunder lägger hos oss. Vi har numera mer än 220.000 projekt (!?) i Teamhub och nya kunder tillkommer varje dag. Detta gör oss såklart superglada och vi hade aldrig kunna växa företaget eller produkten utan er hjälp. Så ett stort tack till alla er.

Med en växande produkt och användarbas kommer så klart nya utmaningar som gör att teamet bakom produkten behöver växa. Så med de orden – Låt oss presentera vår nya Customer Success-stjärna Jocke. Jocke kommer se till att er upplevelse med TeamHub blir en succé! Tveka inte på att höra av er till Joakim@goteamhub.com med tankar.

Vi har även stärkt upp på utvecklarsidan för att öka på utvecklingstakten för nya funktioner och systemförbättringar.

Vi letar alltid efter nya talanger, just nu behöver vi Säljare och Utvecklare. Känner du dig träffad eller känner du någon som du tycker låter perfekt för oss. Tveka inte på att höra av dig på info@goteamhub.com.

Dela detta: