Meddelanden & intern information

Med Teamhubs smidiga tidrapportering och lönehantering kan du enkelt ta fram och exportera dina löner, det tar bara några sekunder att skapa och exportera dina underlag.

Snabb och Enkel Kommunikation

Genom vår plattform kan du snabbt och enkelt skicka meddelanden till ditt team. Håll alla uppdaterade med den senaste informationen direkt i systemet, oavsett var de befinner sig.

Centraliserad Informationsdelning

All viktig företagsinformation och interna meddelanden samlas på ett ställe. Lätt att hitta och uppdatera, vilket säkerställer att alla har tillgång till den senaste informationen.

Sömlös Integration med Arbetsflöden

Meddelanden och intern information är integrerade direkt i dina arbetsflöden, så att du aldrig missar något viktigt. Skapa arbetsuppgifter eller påminnelser direkt från meddelanden.

Kom igång med Teamhub

Från 30kr per användare i månaden
Ingen bindningstid eller uppstartskostnad
Prova gratis i 30 dagar

Hur fungerar Teamhub

Grunden i Teamhub ligger i den lättanvända och smidiga tidrapporteringen. Man kan enkelt rapportera in både närvaro i form av
ordinarie arbetstid och övertid samt hantera avvikelser som frånvaro. Tiden som rapporteras kan sen användas för att skapa
underlag till Lön, Fakturor och Projektuppföljning.

Bygg ut Teamhub med smarta
tillval efter behov

Behöver ni mer funktioner? Välj tillval efter behov Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för se som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.

Kopplingar & partners

Vad tycker våra kunder?

”Har underlättat administrationen avsevärt, nu missas inga timmar längre. Stort plus för fantastisk support.”

Joakim på FK-Isolering

Priser

Teamhub Bas

Från 30:- per månad/användare

Allt du behöver för att skapa underlag för lön och
fakturering. Så som tid & materialrapportering,
attestering, fakturering och lönehantering.

Välj tillval efter behov

Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för de som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.