Artikelregister & Materialrapportering
Du kan i Teamhub enkelt hålla reda på de varor, tjänster eller maskiner som används ute i projekten. Teamhub hanterar även kund- eller projektspecifika prislistor som automatiskt räknar ut vad du ska fakturera dina kunder.
  Lägg till Varor, Tjänster eller Maskiner

  Du kan enkelt skapa ett register av förbrukningsvaror, maskiner & specialutrustning samt tjänster du utför. Dessa kan synkas helt automatiskt med ditt affärssystem.

  Prislistor

  I Teamhub kan du enkelt hantera prislistor globalt, per kund eller per Projekt/Arbetsorder/ÄTA. Detta räknas automatiskt ut och genererar ett tydlig fakturaunderlag till kunden.

  Rapportera, Attestera & Fakturera

  Man kan enkelt välja en artikel vid rapportering i appen eller via datorn, detta hamnar tillsammans med tider m.m. i en överskådlig attestvy och efter attest kan det enkelt adderas till fakturaunderlaget.

Kom igång med Teamhub
 • Från 30kr per användare i månaden
 • Ingen bindningstid eller uppstartskostnad
 • Prova gratis i 30 dagar
Hur fungerar Teamhub
Grunden i Teamhub ligger i den lättanvända och smidiga tidrapporteringen. Man kan enkelt rapportera in både närvaro i form av ordinarie arbetstid och övertid samt hantera avvikelser som frånvaro. Tiden som rapporteras kan sen användas för att skapa underlag till Lön, Fakturor och Projektuppföljning.
 • Rapportera

  Det är superenkelt att via app eller dator rapportera tid, material, utlägg m.m.
 • Attestera

  Sen är det dags för projektansvariga och löneadministratörer att attestera.
 • Lön & Fakturering

  När allt är attesterat kan man enkelt både fakturera, skicka in för lön samt sköta sin uppföljning.
Bygg ut Teamhub med smarta tillval efter behov
Behöver ni mer funktioner? Välj tillval efter behov Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för se som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Du kan se hela listan med funktioner här.
Kopplingar & partners
Vad tycker våra kunder?
”Har underlättat administrationen avsevärt, nu missas inga timmar längre. Stort plus för fantastisk support.”
Joakim på FK-Isolering
Priser
 • Teamhub Bas
  Från 30:- per månad/användare
  Allt du behöver för att skapa underlag för lön och fakturering. Så som tid & materialrapportering, attestering, fakturering och lönehantering.
 • Välj tillval efter behov
  Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för de som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Genom att fortsätta surfa på hemsidan godkänner du vår Cookie Policy