Enkel tidrapportering med Teamhub
Tidrapportering behöver vara en tråkig och tidskrävande uppgift. Vi vågar påstå att Teamhubs lösning är den enklaste och mest lättanvända tjänsten för närvarotid och avvikelser. Fungerar lika bra med både app och dator.
  Rapportera via app & dator

  Du kan med Teamhub rapportera in din tid via en lättanvänd app, dator eller surfplatta. Hur och när det passar dig bäst.

  Underlag till Lön & Fakturering

  Timmarna som rapporteras kommer automatiskt in i respektive projekt, arbetsorder eller ÄTA och kan enkelt skickas vidare för fakturering, löneexport och projektuppföljning.

  Schema & påminnelser

  Med vår smidiga schemafunktion så vet systemet om vad du kommer rapportera och kan skicka automatiska påminnelser och visa vart det saknas tid.

Kom igång med Teamhub
 • Från 30kr per användare i månaden
 • Ingen bindningstid eller uppstartskostnad
 • Prova gratis i 30 dagar
Hur fungerar Teamhub
Teamhubs smidiga rapporteringsverktyg inkluderar allt ni behöver för att digitalisera och effektivisera er verksamhet. Några av funktionerna inkluderar tidrapportering, projekthantering, planering, dagbok, prognos och kalkyl.
 • Rapportera

  Det är superenkelt att via app eller dator rapportera tid, material, utlägg m.m.
 • Attestera

  Sen är det dags för projektansvariga och löneadministratörer att attestera.
 • Lön & Fakturering

  När allt är attesterat kan man enkelt både fakturera, skicka in för lön samt sköta sin uppföljning.
Bygg ut Teamhub med smarta tillval efter behov
Behöver ni mer funktioner? Välj tillval efter behov Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för se som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Du kan se hela listan med funktioner här.
Kopplingar & partners
Vad tycker våra kunder?
”Har underlättat administrationen avsevärt, nu missas inga timmar längre. Stort plus för fantastisk support.”
Joakim på FK-Isolering
Priser
 • Teamhub Bas
  Från 30:- per månad/användare
  Allt du behöver för att skapa underlag för lön och fakturering. Så som tid & materialrapportering, attestering, fakturering och lönehantering.
 • Välj tillval efter behov
  Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för de som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Genom att fortsätta surfa på hemsidan godkänner du vår Cookie Policy