Utlägg & Omkostnader
I Teamhub är det enkelt att rapportera in omkostnader utanför eller kopplat till projekt. Detta omkostnader kan röra sig om utlägg, körda kilometer, traktamenten och en massa annat.
  Resor & Traktamenten

  Det är enkelt att lägga till olika sorters resersättningar och skräddarsydda lönehändelser samt utlägg. Du kan även välja vilka anställda som kan se vad, för att minska risken för felrapportering.

  Utläggshantering

  I Teamhub man man även rapportera in utlägg smidigt via app eller dator. Du tar en bild på kvittot och lägger sedan till kompletterande information. Detta hamnar hos respektive attestant för godkännande och kan sedan smidigt adderas till löneunderlaget.

  Rapportera, Attestera & Fakturera

  Man kan enkelt välja en omkostnad vid rapportering i appen eller via datorn, detta hamnar tillsammans med tider m.m. i en överskådlig attestvy och efter attest kan det enkelt adderas till faktura- eller löneunderlaget.

Kom igång med Teamhub
 • Från 30kr per användare i månaden
 • Ingen bindningstid eller uppstartskostnad
 • Prova gratis i 30 dagar
Hur fungerar Teamhub
Grunden i Teamhub ligger i den lättanvända och smidiga tidrapporteringen. Man kan enkelt rapportera in både närvaro i form av ordinarie arbetstid och övertid samt hantera avvikelser som frånvaro. Tiden som rapporteras kan sen användas för att skapa underlag till Lön, Fakturor och Projektuppföljning.
 • Rapportera

  Det är superenkelt att via app eller dator rapportera tid, material, utlägg m.m.
 • Attestera

  Sen är det dags för projektansvariga och löneadministratörer att attestera.
 • Lön & Fakturering

  När allt är attesterat kan man enkelt både fakturera, skicka in för lön samt sköta sin uppföljning.
Bygg ut Teamhub med smarta tillval efter behov
Behöver ni mer funktioner? Välj tillval efter behov Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för se som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Du kan se hela listan med funktioner här.
Kopplingar & partners
Vad tycker våra kunder?
”Har underlättat administrationen avsevärt, nu missas inga timmar längre. Stort plus för fantastisk support.”
Joakim på FK-Isolering
Priser
 • Teamhub Bas
  Från 30:- per månad/användare
  Allt du behöver för att skapa underlag för lön och fakturering. Så som tid & materialrapportering, attestering, fakturering och lönehantering.
 • Välj tillval efter behov
  Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för de som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Genom att fortsätta surfa på hemsidan godkänner du vår Cookie Policy