En modern & molnbaserad helhetslösning med Teamhub & Hogia OpenBusiness
Automatisera era affärskritiska flöden med en smart koppling mellan Teamhub och Hogia OpenBusiness. Projekt, kunder, Artiklar & Leverantörsfakturor skickas automatiskt mellan systemen och förenklar radikalt administrationen rörande fakturering, projektuppföljning och löner.
  Teamhub & Hogia är Integrationspartners

  Vad detta betyder för er som kund är en ökad servicegrad då Teamhub och Hogia är väl bekanta i varandras produkter och kan på båda sidor hjälpa till i såväl uppstarts- som utvecklings- eller supportärenden. Med oss som leverantör kan du som kund känna dig trygg. Du kan läsa mer om Hogia OpenBusiness här.

  Synka information helt automatiskt

  Med kopplingen till Hogia synkas dina projekt och dess information helt automatiskt. Du kan även automatiskt synka information om artiklar, kunder och en massa annan affärskritisk information.

  Branschens enklaste tidrapporteringsapp

  Vår app för tidrapportering är så pass enkel att era anställda faktiskt kommer att föredra den framför papperslappar eller krångliga system. Det som rapporteras in hamnar direkt hos ansvariga attestanter och och det kan därefter skickas till lön eller fakurering. Supersmidigt!

  Säker & Digital signering

  Hogia Signit är den säkra signeringslösningen på marknaden. Du skapar juridiskt bindande digitala signaturer som uppfyller lagkraven för en Avancerad Elektronisk Underskrift. Dessutom går det snabbt och smidigt. Lika effektivt som det är tryggt.

Kom igång med Teamhub
 • Från 30kr per användare i månaden
 • Ingen bindningstid eller uppstartskostnad
 • Prova gratis i 30 dagar
Hur fungerar Teamhub
Grunden i Teamhub ligger i den lättanvända och smidiga tidrapporteringen. Man kan enkelt rapportera in både närvaro i form av ordinarie arbetstid och övertid samt hantera avvikelser som frånvaro. Tiden som rapporteras kan sen användas för att skapa underlag till Lön, Fakturor och Projektuppföljning.
 • Rapportera

  Det är superenkelt att via app eller dator rapportera tid, material, utlägg m.m.
 • Attestera

  Sen är det dags för projektansvariga och löneadministratörer att attestera.
 • Lön & Fakturering

  När allt är attesterat kan man enkelt både fakturera, skicka in för lön samt sköta sin uppföljning.
Bygg ut Teamhub med smarta tillval efter behov
Behöver ni mer funktioner? Välj tillval efter behov Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för se som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Du kan se hela listan med funktioner här.
Kopplingar & partners
Vad tycker våra kunder?
”Har underlättat administrationen avsevärt, nu missas inga timmar längre. Stort plus för fantastisk support.”
Joakim på FK-Isolering
Priser
 • Teamhub Bas
  Från 30:- per månad/användare
  Allt du behöver för att skapa underlag för lön och fakturering. Så som tid & materialrapportering, attestering, fakturering och lönehantering.
 • Välj tillval efter behov
  Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för de som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Genom att fortsätta surfa på hemsidan godkänner du vår Cookie Policy