Teamhub & Hogia är integrationspartners
Hogia är en trygg helhetsleverantör av lön & ekonomiprogram för små, mellan och stora företag. Du kan som kund välja det program som passar just din verksamhet bäst.
  Hogia Smart Ekonomi

  Hogia Smart Ekonomi är ett mindre webbaserat ekonomiprogram för den lilla företagaren. Med digitala underlag, bokföringsmallar, momsautomatik och bankavstämning.

  Läs mer om denna koppling här.

  Hogia OpenBusiness Ekonomi

  OpenBusiness Ekonomi är vår större webbaserade lösning för verksamheter som behöver fler funktioner. Med hjälp av AI tolkas automatiskt inkommande fakturor och du får bokföringsförslag på rad nivå.

  Läs mer om denna koppling här.

  Hogia Byggsystem

  Skapa effektivitet i en heltäckande verksamhetslösning för större företag inom byggbranschen. Digital registrering av tider och kostnader skapar automatiskt underlag och rapporter som ger dig full koll på varje projekts lönsamhet – i realtid.

  Läs mer om denna koppling här.

  HogiaLön Plus

  Ett robust och pålitligt lönesystem, alltid uppdaterat enligt gällande lagar och regler. Med branschavtal och kunnig personlig support får du en unik branschlösning.

  Läs mer om denna koppling här.

Kom igång med Teamhub
 • Från 30kr per användare i månaden
 • Ingen bindningstid eller uppstartskostnad
 • Prova gratis i 30 dagar
Hur fungerar Teamhub
Grunden i Teamhub ligger i den lättanvända och smidiga tidrapporteringen. Man kan enkelt rapportera in både närvaro i form av ordinarie arbetstid och övertid samt hantera avvikelser som frånvaro. Tiden som rapporteras kan sen användas för att skapa underlag till Lön, Fakturor och Projektuppföljning.
 • Rapportera

  Det är superenkelt att via app eller dator rapportera tid, material, utlägg m.m.
 • Attestera

  Sen är det dags för projektansvariga och löneadministratörer att attestera.
 • Lön & Fakturering

  När allt är attesterat kan man enkelt både fakturera, skicka in för lön samt sköta sin uppföljning.
Bygg ut Teamhub med smarta tillval efter behov
Behöver ni mer funktioner? Välj tillval efter behov Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för se som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Du kan se hela listan med funktioner här.
Kopplingar & partners
Vad tycker våra kunder?
”Har underlättat administrationen avsevärt, nu missas inga timmar längre. Stort plus för fantastisk support.”
Joakim på FK-Isolering
Priser
 • Teamhub Bas
  Från 30:- per månad/användare
  Allt du behöver för att skapa underlag för lön och fakturering. Så som tid & materialrapportering, attestering, fakturering och lönehantering.
 • Välj tillval efter behov
  Det är enkelt att anpassa Teamhub efter just ert företags specifika behov, verktyget fungerar lika bra för er som har 5 anställda som för de som har 500. Ni väljer helt enkelt vad ni behöver och ni kan när som helst addera nya funktioner.
Genom att fortsätta surfa på hemsidan godkänner du vår Cookie Policy